Rólam...:-) - TündeNatura
1029
post-template-default,single,single-post,postid-1029,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Rólam…:-)

Aki még nem ismer, bemutatkoznék: Bothné Jakab Tünde vagyok, sminkmester és fodrász, valamint a Tünde Natura natúr kozmetikumok megálmodója. Immáron 10 éve dolgozom sminkesként és készítek frizurákat.
Székelyföldön, Székelyudvarhelyen születtem, itt végeztem tanulmányaimat művészeti szakközépiskolában festő szakon, majd fodrászatot tanultam. 2008-ban ismertem meg férjemet Gábort, aki Budapesten élt, és elhatároztam, hogy kipróbálom a budapesti életet. 7 év után 2015-ben úgy döntöttünk, hogy felhagyunk a nagyvárosi életvitellel, és Székelyföldre egy pici faluba Székelydályába költözünk. Én itt töltöttem gyerekkorom nagy részét, nagyszüleim laktak itt és szép emlékek fűznek ide. De ami nekünk a legfontosabb, hogy itt élhetünk a természethez legközelebb. Újra felelevenedtek a gyerekkori emlékek, és megtermelhetjük magunknak a természetes élelmiszereinket, hiszen az egészséges életmód fele vettük az irányt.

Minden ember a saját lelki fejlődésének útját járja. Kapott valamilyen tehetséget, képességet Istentől, de az már csak rajta múlik, hogy mennyire aknázza ki azt, és milyen mértékben hozza felszínre. Mindenki megtalálhatja azt a tevékenységet, ami szenvedéllyel tölti el, amit teljes szeretettel, tiszta szívvel, odaadással tud végezni. Számomra a sminkelés, frizura készítés, és a kencék készítése is ilyen élmény. Az első két szakma hasonló, és nagyban függ az alanytól is, hogy milyen személyiség, mit szeretne, mi áll jól neki, ez teszi izgalmassá számomra, hiszen nincs két egyforma ember és egyforma igény. Érdekes és izgalmas megismerni új embereket és hozzájárulni önbizalmuk megerősítéséhez. Különösen a hölgyek körében játszik fontos szerepet a szépség, a tökéletességre való törekedés, és ebben tudok én a segítségükre lenni.
Az utóbbi időben nemcsak “festői varázslattal”, hanem szeretetteli kis kencéimmel is hozzájárulok, hogy minél szebbek lehessenek, lehessetek természetesen is. 🙂 Mindig izgatottsággal tölt el, amikor nekifogok egy adott kence megalkotásának. Szeretek közben kellemes, inspiráló zenét hallgatni, ezzel is teljesen arra koncentrálva, amit csinálok, és az alapanyagokkal együtt belevinni minden kedvességet, szeretetet és boldogságot. Fontosnak tartom, hogy mindig örömteli, kiegyensúlyozott állapotban kezdjek hozzá, hiszen minden érzés, kisugárzás „belekerül” a kencékbe is. Ettől olyan csodálatos a kézművesség. Emlékszem, amikor a kis üzememre megkaptam az engedélyt a gyártásra és az első adag krémecskék elkészültek, és a címke is rájuk került, örömömben könnyek szöktek a szemembe. Felemelő érzés volt, és most is az látni megvalósulni egy álmot.

Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek! És ezt ajánlom mindenkinek, aki még nem találta meg, mit szeretne csinálni, hogy ne adja fel! Keresni kell, de legfőképpen megismerni, kipróbálni minél több dolgot ami érdekel, mint a kisgyerek 🙂 Legyünk újra gyerekek!
Saját élete igazi „művészévé” válik, aki a szeretet által vezérelve végzi munkáját, cselekszik és éli életét.Válasszon pénznemet
HUF Magyar forint